Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Bami Goreng met paksoi en kipsaté

  • Snel klaar
  • Erg makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 250 g Conimex mie nestjes
  • 1 zak Conimex mix voor Bami Goreng
  • 300 g kipfilets
  • 4 el Conimex wokolie
  • 1 el conimex ketjap asin
  • 1 paksoi
  • 2 tenen knoflook
  • 4 el Conimex Gebakken Uitjes
  • 1 pot Conimex Satésaus Mild (kant-en-klaar)
Bereiding:
  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex mie nestjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Afgieten in een vergiet, spoel af met koud water en laten uitlekken.
  2. Meng de bami goreng met 100 ml kokend water en laat minstens 10 minuten wellen. Snijd de kipfilet in kleine blokjes. Meng de kip met 1 eetlepel wok olie, eventueel wat peper en de ketjap asin. Rijg aan de satéstokjes. Snijd de paksoi in reepjes. Pel en snijd de knoflook in plakjes.
  3. Verhit een grillpan of -plaat en rooster de satéstokjes 5 minuten rondom totdat de kip gaar is. Houd de stokjes warm onder aluminiumfolie. Verwarm ondertussen een wok op hoog vuur, voeg de rest van de wok olie toe en roerbak de paksoi met de knoflook 3 minuten. Roer de gewelde mix erdoor en roerbak kort mee. Schep de mie erdoor en warm goed door. Voeg voor een lekker knappertje de gebakken uitjes toe aan de bami.
  4. Verwarm de smeuïge satésaus mild (kant-en-klaar) volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verdeel de Bami over 4 borden of grote kommen. Leg de kipsaté ernaast. Schep er wat smeuïge satésaus bij.

Bron: Conimex

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien