Amsterdam Light Festival met korting >

Beefreepjes met paksoi en mie

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 2 uien
  • 1 el Conimex Ketjap, Asin
  • 250 g Conimex mie nestjes, mienestjes
  • 2 el Conimex Woksaus, Teriyaki
  • kroepoek
  • 400 g biefstukreepjes
  • 3 lente-uien
  • 12 basilicumblaadjes
  • 2 struiken paksoi
Bereiding:
  1. Kook de mienestjes met de ketjap volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet ze af in een vergiet en laat ze goed uitlekken.

  2. Snijd ondertussen de paksoi in brede repen (zowel de bladeren als de steel).
  3. Pel en de uien en snijd ze in ringen.

  4. Snijd de lente-uien (ook het groen) in ringetjes. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels wok olie in en wok hierin de biefreepjes en de uienringen ca. 2 minuten.

  5. Voeg de paksoi toe en roerbak deze 2 minuten mee. Schep de goed uitgelekte mie erdoor en wok nog eens 3 minuten.
  6. Schep het gerecht op borden of in kommen.
  7. Zet de teriyakisaus, lente-ui en basilicum op tafel.

Bron: Conimex

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien