Amsterdam Light Festival met korting >

Biefstuk met champignonboter en aardappelkroketjes

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 biefstukken
  • 125 g Croma Bakken en Braden, op kamertemperatuur
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 75 g champignons, fijngehakt
  • 700 g broccoli
  • 1 zak pommes duchesses, 700 g
  • 1 el peterselie, fijngehakt
Bereiding:
  1. Bereid de aardappelrozetjes in de oven. 

  2. Smelt 25 g margarine in een koekenpan en bak de champignons en de knoflook 3 minuten. Schep ze over op een diep bord. 

  3. Kook de broccoli in water met zout in 8 minuten beetgaar.

  4. Smelt opnieuw 25 margarine in de koekenpan. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze in 2-3 minuten per kant rosé of naar wens gaar. Laat het vlees verpakt in aluminiumfolie rusten.

  5. Prak intussen de resterende 75 g margarine met de peterselie en zout en peper naar smaak door de champignons. 

  6. Verdeel de biefstukken en de champignonboter over 4 borden. Serveer met de broccoli en de pommes duchesses.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien