Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Biefstuk met Franse erwtjes

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 ui gesnipperd
  • 3 el fijngehakte peterselie
  • 5 el olijfolie
  • 1 kg vastkokende aardappelen, geschild en in stukken
  • 450 g tuinerwten, diepvries
  • 4 biefstukken
  • 125 g gerookte spekblokjes
Bereiding:
  1. Kook de aardappelen in 15 minuten gaar.

  2. Verhit een grillpan. Wrijf de biefstukken in met 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Gril het vlees in 2 minuten per kant bruin en rosé vanbinnen.

  3. Laat het vlees verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten.

  4. Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olie. Bak de spekblokjes uit. Bak de ui 1 minuut mee. Schep er de bevroren erwten door en bak ze al omscheppend in 5-6 minuten beetgaar.

  5. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de aardappelen in 5 minuten goudbruin.

  6. Schep de peterselie met zout en peper naar smaak door de erwten en verdeel met het vlees en de aardappelen over 4 borden.
  7. Aantal kcal: ca. 580 p.p.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien