Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Bootjes van zoete puntpaprika

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 300 g rundergehakt
  • peterselie
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • peper en zout
  • 1 bol mozzarella
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl paprikapoeder
  • 2 puntpaprika's
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de puntpaprika’s door de lengte door midden en verwijder de zaadjes en zaadlijsten.

  2. Breng een grote pan water aan de kook en dompel de paprika’s 5 minuten onder water. Snipper ondertussen de ui en snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in de pan en bak de ui glazig.

  3. Voeg het gehakt toe en rul het bruin. Bak nog 2 minuten de blokjes courgette en de verse peterselie mee en breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Vul de paprikahelften met het gehaktmengsel.

  4. Snijd de bol mozzarella in stukken en verdeel over de gevulde paprika’s.
  5. Zet de puntpaprika’s ongeveer 15 minuten in de oven totdat de mozzarella gesmolten is. Lekker met rijst of couscous ernaast.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien