Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Boterham zalmspread

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 stuks
  • 150 g zalmfilets, zonder vel
  • 100 g gerookte zalm, fijngesneden
  • 65 ml zure room
  • 2 takjes dille, fijngehakt
  • zout en peper
  • 4 boterhammen
  • 2 el Becel 100% plantaardig
:
  1. Bestrijk de boterhammen met margarine

  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  3. Leg de zalm op een bakplaat bekleed met bakpapier en bestrooi met zout en peper. 

  4. Gaar de zalm 8 minuten in de oven. Laat ca. 15 minuten afkoelen.

  5. Meng met een vork in een kom de beide zalmsoorten. Roer de zure room en dille erdoor, breng op smaak met zout en peper en besmeer de boterhammen met de spread.

Bron: Boterham over? Probeer deze variatie dan eens!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien