Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Burritos met sla en tomaat

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 3 personen
  • 3 tomaten, in stukjes
  • 1 halve krop ijsbergsla, in reepjes
  • 2 el Blue Band Vloeibaar
  • 1 rode paprika, in kleine blokjes
  • 100 g kaas, geraspt
  • 1 pak Knorr Wereldgerecht Mexicaanse burritos
  • 125 ml crème fraîche
  • 350 g kipfilets, in reepjes
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. 

  2. Meng de inhoud van het zakje Burritos-saus met de zure room en 2 eetlepels water. Roer goed door. 

  3. Verhit margarine in een koekenpan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Roerbak de paprika kort mee. Voeg het water en de inhoud van het zakje Burritos-kruidenmix toe en breng het geheel aan de kook. Laat 2-3 minuten zachtjes doorkoken. 

  4. Verwarm de wraps 20 seconden in de magnetron (600 Watt) of verpak de wraps in aluminiumfolie. 

  5. Bestrijk de warme wraps met ongeveer 1/5 deel van de Burritos-saus, beleg het midden met het kipmengsel, de reepjes sla, stukjes tomaten en vouw de Burritos dicht. 

  6. Leg de Burritos in de ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas. Gratineer 8 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de Burritos en de saus apart.

Bron: Knorr

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien