Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Champignonspiesjes

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Heerlijk die gegrilde champignonnetjes

Advertentie
Benodigdheden voor 4 personen
  • 8 plakken bacon, groot, dun gesneden
  • 40 champignons, middelgroot
  • 400 g plattekaas
  • 4 el olijfolie
  • 2 el peterselie, gehakt
  • 2 el bieslook, gehakt
  • 1 tl verse rozemarijn, gehakt
  • 1 tl tijm, blaadjes
  • peper
  • zout
Bereiding:
  1. Borstel de champignons schoon. Haal er de steeltjes uit, hak ze fijn er roer samen met de bieslook en de peterselie door de kwark. Kruid met peper en zout.

  2. Vul de champignons tot de rand met de kruidenkwark. Snij de bacon overlangs doormidden en wikkel de reepjes rond 16 champignons . Prik op elk stokje 5 champignons , waarvan 2 met bacon.

  3. Vermeng de rozemarijn en de tijm met de olijfolie en bestrijk er de satés mee. Gril ze 10 minuten bij matige hitte, onder voortdurend omdraaien. Bestrijk ze ondertussen regelmatig met kruidenolie.

Bron: Libelle Het Blad

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien