Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Chocoladeduo met gember

  • Ik heb alle tijd
  • Erg makkelijk
  • Iets duurder

Smaakbom op je bord

Advertentie
Benodigdheden voor 4 personen
  • 200 g fondantchocolade, gesmolten
  • 2 eidooiers
  • 3 dl slagroom, opgeklopt, min. 35% VG
  • 8 el gembersiroop, het vocht van de stemgember
  • 60 g gekonfijte gember, fijngehakt
Bereiding:
  1. Breng in een pan een bodempje water aan de kook. Klop de dooiers met 4 eetlepels gemberstroop 3 minuten op tot een schuimige massa, in een kom die u boven het kokende water hangt.

    Haal van het vuur en roer de gesmolten chocolade door het eimengsel.

  2. Roer de rest van de gemberstroop door de slagroom.

  3. Doe het chocolademengsel erbij en roer even met een vork, zodat u een gemarmerde crème verkrijgt.

  4. Schep in kleine glaasjes en werk af met fijngehakte gember.

Bron: Libelle Het Blad

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien