Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Cordon bleu met komkommersalade

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 ongepaneerde snitzels
  • 2 komkommers
  • 1 kg kruimige aardappelen
  • 4 cocktailprikkers
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 2 plakjes jonge kaas
  • 5 el olijfolie
  • 3 el knoflookdressing
  • 2 plakjes slagersham
  • 100 g paneermeel
Bereiding:
  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar. Halveer de plakjes ham en kaas. Leg de ham en de kaas op de ene helft van het vlees, klap dubbel en steek vast met een cocktailprikker.

  2. Haal het vlees door het ei en door het paneermeel. Herhaal dit nog een keer.

  3. Schaaf de komkommers en maak ze aan met de dressing. Giet de aardappelen af.

  4. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de aardappelen in 6-8 minuten goudbruin en krokant.

  5. Verhit in een koekenpan 3 eetlepels olijfolie. Bak de cordon bleus in 2-3 minuten per kant bruin en gaar. Serveer ze met de aardappelen en de komkommersalade.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien