Amsterdam Light Festival met korting >

Curry met noedels en garnalen

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 100 ml kokosmelk
  • 1 1 lente-ui
  • 1 Conimex wokolie
  • 1 1 kleine rode peper
  • 1 1 pakje Conimex laksa curry pasta
  • 1 150 g Conimex rijstnoedels (2 mm)
  • 1 1 ui
  • 1 125 g taugé
  • 1 100 g grote garnalen
  • 1 zout en peper
Bereiding:
  1. Snijd de ui in halve ringen en de komkommer in plakjes. Snij de lente-ui in ringen en de rode peper in stukjes.
  2. Kook de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Verhit 2 eetlepels wokolie in een wok en bak de uit 1 minuut. Voeg de garnalen toe en bak ze kort mee.
  4. Zet het vuur laag en voeg de peper, currypasta, kokosmelk en 100 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook. Laat het 1 minuut zachtjes doorkoken. Voeg de taugé en rijstnoedels toe en laat het weer 1 minuut doorkoken.
  5. Bestrooi het gerecht met lente-ui en serveer de komkommer erbij.

Bron: Conimex

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien