Amsterdam Light Festival met korting >

Forelquiche met paprika

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 3 personen
  • 5 eieren
  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 200 ml kookroom, Tip: Blue Band Finesse voor Koken
  • zout en peper naar smaak
  • 150 g geraspte belegen kaas
  • 250 g gerookte forelfilets, in stukjes
  • 1 tl gedroogde dille
  • 2 paprika's, in ringen
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bekleed de vorm met het deeg. Verdeel de paprika ringen en de stukjes forel over de deegbodem.

  2. Klop de eieren los. Meng er de kookroom, de kaas, de dille en zout en peper naar smaak door.
  3. Schenk over de paprika en forel. Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 35 minuten goudbruin en gaar. 

  4. Lekker met een frisse salade.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien