Amsterdam Light Festival met korting >

Gevulde cannelloni uit de oven met gehakt, hazelnoten en mozzarella

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 3 el Bertolli balsamico saladedressing
  • 100 g gemengde sla met rauwkost
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Knoflook, 500 g
  • 10 buisjes cannelloni
  • 150 g mascarpone
  • 200 g rundergehakt
  • 50 g witte hazelnoten
  • 2 augurken
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.
  2. Snijd de augurk in kleine stukjes. Hak de hazelnoten grof.
  3. Meng het gehakt met ½ theelepel zout, 1 theelepel peper, 1½ eetlepel augurkstukjes, een derde van de mascarpone, 2 eetlepels gehakte hazelnoten en 5 eetlepels Saladedressing. Meng de rest van de saus met ½ dl water.

  4. Vul de cannelloni met het gehakt. Leg ze in 2 lagen op elkaar, met wat saus ertussen in een ingevette ovenschaal met een inhoud van 1 liter. Schep de rest van de saus erop.
  5. Verdeel de rest van de mascarpone met een mes in kleine stukjes en leg ze op de saus. Strooi tot slot de rest van de stukjes augurk en hazelnoten erop.
  6. Laat de cannelloni in de hete oven in ongeveer 30 minuten gaar worden. Meng ondertussen de sla met de balsamico saladedressing. Schep de cannelloni aan tafel op de borden. Serveer de salade erbij.

Bron: Bertolli

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien