Amsterdam Light Festival met korting >

Gevulde portobello met wilde spinazie en ei

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

De ideale eiwit-rijke maaltijd voor vegetariërs. En nog smaakvol ook!

Benodigdheden voor 1 persoon:
  • 2 portobello's
  • peper en zout
  • 1 handje pijnboompitten
  • 100 g wilde spinazie
  • 1 el smeerkaas, light
  • 1 handje tuinkers
  • 2 eieren
Bereiding:
  1. Grill de portobello’s in de oven tot ze wat zacht zijn. Kook de eieren en wok de spinazie.

  2. Voeg een lepeltje smeerkaas toe aan de spinazie. De smeerkaas zorgt er mede voor dat de spinazie niet zo stroef wordt in je mond.

  3. Doe ook wat smeerkaas op de portobello's tijdens het grillen.

  4. Haal de portobello's uit de oven en leg de spinazie er op. Verdeel daarna de geroosterde pijnboompitten en leg op iedere portobello een gekookt eitje (kan natuurlijk ook met gepocheerde eieren).

Bron: CozyCuisines

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien