Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Gnocchi met spekjes & erwten

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 250 g magere spekreepjes
  • 200 ml crème fraîche
  • 400 g doperwten, diepvries
  • 1 kg gnocchi di patate
  • 1 el olijfolie
  • 3 el verse basilicumblaadjes, grofgehakt
  • 1 ui, gesnipperd
Bereiding:
  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de spekreepjes in 3 tot 4 minuten uit.

  2. Voeg de ui toe en bak nog 1 minuut door.

  3. Schep er de erwten door en bak in 5 tot 6 minuten beetgaar.

  4. Roer de crème fraîche met 2 el basilicum erdoor en verwarm de saus nog 1 minuut zonder te koken.

  5. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de gnocchi met de saus over 4 diepe borden en bestrooi met de rest van de basilicum. 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien