Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Goedgevulde pannenkoeken

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 6 personen
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 2 fijngesneden bollen mozzarella
  • 6 pannenkoeken
  • 750 g spinazie
  • 2 el tomaten op olie, fijngesneden
  • 250 g kippendijfilet, in reepjes
  • versgemalen peper en zout
  • 1 teen knoflook, in plakjes
  • 2 el milde olijfolie
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een ruime wok, fruit hierin de knoflook goudgeel. Wrijf de kip in met peper en zout en bak hem rondom goudbruin en gaar in 10 minuten.

  2. Schep de kip uit de wok en laat de spinazie omscheppend slinken in het bakvet. Doe de kip er weer bij en roer de tomaten en de kaas erdoor. Breng het mengsel op smaak met peper en zout.

  3. Verdeel het als een ‘streep’ over het midden van de pannenkoeken. Laat aan weerskanten 2 cm vrij. Vouw deze lege kanten over de vulling en rol de pannenkoeken strak op.

  4. Leg de gevulde pannenkoeken in een passende, ingevette ovenschaal en verdeel de mozzarella over de rolletjes. Zet de schaal 15 tot 20 minuten in de oven.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien