Mart Visser tas met korting, klik hier

Goulashschnitzel met kriel

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen

  • 150 ml kookroom
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1 komkommer, in plakjes
  • 4 varkensschnitzels
  • 3 el yoghurtdressing
  • 2 tl paprikapoeder
  • 4 el zonnebloemolie
  • 1 blikje (70 gr) tomatenpuree
  • 800 g krieltjes
  • 150 g champignons, in plakjes
Bereiding:
  1. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan. Bak de krieltjes in 10 minuten goudbruin en gaar.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie. Bestrooi de schnitzels met een beetje paprikapoeder, zout en peper en bak ze in 2 minuten per kant bruin en gaar.

  3. Neem het vlees uit de pan en houd warm. Bak in het bakvet de paprika en champignons 2 minuten. Bestrooi met de rest van de paprikapoeder.

  4. Voeg de tomatenpuree en kookroom toe. Verwarm de saus nog 2 minuten. 

  5. Meng de komkommer met de dressing.

  6. Verdeel de krieltjes en de schnitzel over 4 borden. Schep de saus over het vlees en bestrooi met de peterselie. Serveer met de komkommersalade.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien