Amsterdam Light Festival met korting >

Gourmettrio

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 250 g rundergehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 tl oregano
  • peper en zout
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 150 g feta, in blokjes
  • Croma Bakken & Braden vloeibaar
  • 250 g zalmfilets, in blokjes
  • 3 el Conimex sojasaus
  • 2 el limoensap
  • 1 el sesamzaadjes
  • 1 Chinese kool, in reepjes
  • 250 g champignons, steeltjes verwijderd
  • 150 g gorgonzola
  • 1 el pijnboompitten
  • 25 g rucola
Bereiding:
  1. Draai van het gehakt, de knoflook, de oregano en zout en peper naar smaak kleine gehaktballetjes en rijg ze met een kerstomaatje en een blokje feta aan prikkers.

  2. Schep de zalmfilet in een schaal om met de sojasaus, het limoensap en peper naar smaak.
  3. Vul de champignons met de gorgonzola en bestrooi met de pijnboompitten.
  4. Bewaar alles afgedekt in de koelkast.
  5. Verhit de margarine op de bakplaat en in een pannetje. Bak de gehaktspiesjes op de bakplaat. Bak de zalmfilet met wat koolreepjes in het pannetje en bestrooi met het sesamzaad. 

  6. Rooster de champignons in een pannetje onder de grill en garneer met wat rucola.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien