Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Groene groentenlasagne

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 600 g verse spinazie
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 400 g bechamelsaus, pot
  • ovenschaal, inhoud ingevet
  • 200 g doperwten, diepvries
  • 250 g lasagnebladen
  • 2 el olijfolie
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de knoflook. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Bak de erwten 2 minuten mee. Neem de pan van het vuur en breng op smaak met zout en peper.

  3. Bestrijk de bodem van de ovenschaal met een dun laagje saus. Dek af met lasagnebladen en verdeel er een laag groenten over. Verdeel er 2 lepels saus over. Bestrooi met zout en peper. 

  4. Maak met de rest van de lasagnebladen, groenten en saus meer lagen. Eindig met lasagnebladen bedekt met een laag saus. 

  5. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten gaar.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien