Mart Visser tas met korting, klik hier

Havermoutkoekjes met pindakaas

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder

Benodigdheden voor 4 personen

  • 2 rijpe bananen (bruin van buiten, mooi van binnen), 260 g
  • 1 el lijnzaad
  • 3 el warm water
  • 30 g Calvé pindakaas
  • 80 g havermout
  • 60 g bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 15 g geraspte kokos
  • 20 g rozijnen
Bereiding:
  1. Meng het lijnzaad met het warme water en laat 5 minuten staan.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. Prak de bananen fijn in een kom. Voeg de lijnzaad en pindakaas toe en roer goed.
  4. Voeg de bloem, havermout, bakpoeder en kaneel toe en roer even. 6. Roer de kokos en rozijnen erdoor.
  5. Vorm kleine hoopjes beslag op de bakplaat. Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de oven totdat ze goudbruin en gaar zijn.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien