Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Herfstsalade met gerookte forel

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 ui, in ringen
  • 1 appel, in schijfjes
  • bakje Calvé dressing, honing mosterd
  • 300 g gerookte forelfilets, in stukjes
  • 200 g slamelange
  • 2 el pompoenpitten
  • 150 g haricots verts
  • 8 dikke plakken donker brood
Bereiding:
  1. Kook de haricots verts in een bodem water met zout in 4 minuten beetgaar.

  2. Verdeel de slamelange met de lauwwarme boontjes, de forelfilet, de appel en de uiringen over 4 borden.

  3. Schenk er de dressing over en bestrooi met de pompoenpitten. Serveer met knapperige, dikke plakken brood.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien