Amsterdam Light Festival met korting >

IJstruffels

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder

Benodigdheden voor 4 personen
  • 160 g Hertog Romig Slagroomijs
  • 50 g hazelnoten, fijngehakt
  • 50 g cacaopoeder
  • 50 g gemalen kokos
  • 50 g pistachenootjes, fijngehakt
  • bakpapier
  • bakblik
  • meloenbolletjeslepeltje
Bereiding:
  1. Schep mooie kleine ijsbolletjes van het ijs en leg ze naast elkaar op het bakblik. Zet ze 10 minuten in de vriezer.
  2. Hak de walnoten in kleine stukjes met een groot mes. Doe de gehakte hazelnoten, het cacaopoeder, de kokos en de gehakt pistachenootjes elk in een schaaltje.
  3. Rol de ijsbolletjes door een topping naar keuze en leg ze op een mooie schaal. Serveer direct.
  4. Geen meloenbolletjeslepeltje? Je kunt ook met 2 theelepeltjes ovale bolletjes van het ijs vormen.

Bron: Hertog

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien