Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Indiase viscurry met tomaat

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Heb je geen tijd of zin om te koken en wil je dat er in een handomdraai iets lekkers op tafel staat? Maak dan deze makkelijke én superlekkere curry! 

Benodigdheden voor 4 personen
  • 2 el Indiase milde currypasta, pot 283 g
  • 1 gele paprika, in reepjes
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 blikken gepelde tomaten
  • 300 g basmatirijst
  • 2 el olijfolie
  • 400 g pangasiusfilets, in stukken
  • 1 bosje koriander, grofgehakt
Bereiding:
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een wok. Bak de ui en de paprika 1 minuut.

  3. Schep de currypasta erdoor en bak 1 minuut mee.

  4. Voeg vervolgens de blikken tomaat toe. Druk de tomaten met een spatel stuk en breng tegen de kook.

  5. Leg de vis in de saus en stoof in 5 minuten gaar.

  6. Verdeel de rijst over 4 kommen. Schep er de viscurry over en garneer met wat verse koriander.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien