Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Kaasomelet met roomchampignons

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 2 sjalotten
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 8 eieren
  • 3 el peterselie fijngehakt
  • 400 g champignons in plakjes
  • 100 g geraspte oude kaas
  • 8 sneden brood
  • 100 ml slagroom
  • 6 el olijfolie
Bereiding:
  1. Klop de eieren los. Meng er de kaas en zout en peper naar smaak door. Bak van het eimengsel en 4 eetlepels olijfolie 4 omeletten.

  2. Rooster intussen het brood en verhit de laatste 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Fruit de sjalot met de knoflook. Bak de champignons 3 minuten mee.

  3. Schenk 100 ml water in de pan en verwarm nog 1 minuut.

  4. Maak de champignons af met de slagroom, de peterselie en zout en peper naar smaak.
  5. Leg de omeletten op 4 borden, schep er de roomchampignons op en klap dubbel. Serveer met de toast.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien