Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Kabeljauw met roquefortsaus

  • Mag even duren
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop

Vis overgoten met een heerlijk pittige kaassaus

Advertentie
Benodigdheden voor 4 personen
  • 240 g wilde rijst
  • 4 stukken kabeljauwen, van 200 g
  • 120 g roquefort
  • bloem
  • 4 dl room
  • olijfolie
  • peper
Bereiding:
  1. Kook de rijst gaar zoals beschreven op de verpakking.

  2. Wentel de kabeljauw aan weerszijden even in de bloem. Bak ’m met wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag.

  3. Breng de room aan de kook en brokkel er de roquefortkaas in, laat al roerend smelten tot een mooie saus. Kruid met wat peper.

  4. Serveer de kabeljauw met de rijst en de roquefortsaus. Liefhebbers kunnen er wat extra roquefort over strooien.

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien