Amsterdam Light Festival met korting >

Kabeljauwfilet met pepersaus

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 75 ml madeira, flesje 100 ml
  • 25 g margarine
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 400 g kabeljauwfilets, in stukken
  • 1 kg vastkokende aardappelen, geschild
  • 1 el groene peperkorrels, potje 100 gr
  • 125 ml crème fraîche
  • 800 g broccoli, in roosjes
Bereiding:
  1. Kook de aardappelen in een bodem water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar.

  3. Smelt de margarine in een koekenpan. Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper en bak de vis in 3 minuten per kant gaar. Neem de vis uit de pan.

  4. Fruit in het bakvet de sjalot. Voeg de groene peperkorrels en de madeira toe en kook 1 minuut.

  5. Roer de crème fraîche met peper naar smaak erdoor.
  6. Verdeel de broccoli en de kabeljauwfilet met pepersaus over 4 borden. Serveer met de aardappelen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien