Mart Visser tas met korting, klik hier

Kerrierijst met spitskool

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Benodigdheden voor 4 personen

  • 2 kippenbouten
  • 1 uitje, gesnipperd
  • 2 el Blue Band Vloeibaar
  • zout en peper
  • 600 g spitskool, in reepjes
  • 1 l kippenbouillon
  • 2 tl kerriepoeder
  • 75 g ongezouten cashewnoten
  • 300 g witte rijst
Bereiding:
  1. Kook de kippenbouten in de bouillon in 20-25 minuten gaar. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de vloeibare margarine in een wok. Fruit de ui. Bak de spitskool 5 minuten mee.

  3. Schep de kerriepoeder erdoor en bak nog 1 minuut.

  4. Haal het kippenvlees van de bouten en verdeel in kleine stukjes. Giet de rijst af. Bak de rijst en het kippenvlees 2-3 minuten met de groenten mee.

  5. Schep er de cashewnoten door en breng op smaak met zout en peper.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien