Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Kipfilet met spinazie, rozijnen en gebakken aardappelpartjes

  • Mag even duren
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 50 g rozijnen
  • 2 el Blue Band Vloeibaar
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 3 el Croma Mild met Olijfolie
  • 2 zakken spinazie, à 300 g
  • 450 g aardappelpartjes, voorgekookt
  • 1 ui, in ringen
  • 4 kipfilets
Bereiding:
  1. Verhit 1 eetlepel Blue Band Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de aardappel-partjes op een matig hoog vuur in ca. 13 minuten goudbruin.

  2. Verhit in een braadpan de Croma Mild met Olijfolie, wacht tot de Croma bruin kleurt en bak de kipfilets op hoog vuur in 3 minuten rondom lichtbruin. Draai het vuur dan lager en bak in ca 15 minuten goudbruin en gaar.

  3. Verwarm ondertussen 1 eetlepel Blue Band Vloeibaar in een wokpan en fruit hierin de ui glazig. Voeg de knoflook en de spinazie erbij en roerbak dit in ca. 5 minuten totdat de spinazie geslonken is.

  4. Voeg vervolgens de rozijnen toe en breng de spinazie op smaak met zout en peper. Verdeel de spinazie, de aard-appeltjes en de kipfilet over 4 borden.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien