Amsterdam Light Festival met korting >

kipfilet pesto met paddestoelenrisotto

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 450 g Italiaanse roerbakmix
  • 4 kipfilets, pesto
  • 3 el vloeibare margarine
  • 250 g kastanje champignons
  • 275 g risotto
Bereiding:
  1. Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  2. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit 1 eetlepel margarine in een koekenpan en bak de champignons 5 minuten. Schep de champignons bij de risotto. 

  3. Verhit in een andere koekenpan met antiaanbaklaag 1 eetlepel margarine en bak de kipfilets in 20 minuten bruin en gaar. 

  4. Verhit de rest van de margarine in de koekenpan (met de champignons) en laat de roerbakmix op matig vuur ontdooien. Roerbak daarna op hoog vuur 5 minuten. Serveer de kipfilets met de risotto en groenten.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien