Amsterdam Light Festival met korting >

Knapperige slastamppot met gebakken feta

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop

Heb je wel eens feta gebakken? Dat is echt heel erg lekker! Deze Griekse salade met gebakken feta is heerlijk als uitgebreide lunch of om te serveren bij een barbecue.

Benodigdheden voor 4 personen
  • 150 g veldsla
  • 200 ml melk
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 3 el Becel Olie Blend
  • 1 blikje mais, 300 g, uitgelekt
  • 2 plakken feta (à 150 g), in blokjes
  • 2 kg kruimige aardappelen, geschild
Bereiding:
  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de fetablokjes 2-3 minuten, tot de kaas begint te smelten. Giet intussen de aardappelen af.

  3. Doe de melk bij de aardappelen in de pan. Stamp tot een smeuïge puree. Schep de veldsla, de paprika, de maïs, de feta en zout en peper naar smaak door de stamppot.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien