Amsterdam Light Festival met korting >

Korma gehaktballetjes

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 pot patak’s kormasaus , 450 g
  • 3 el olijfolie
  • 1 rode ui, zeer fijn gesneden
  • 1 el koriander, fijngesneden, + extra voor de garnering
  • 600 g gehakt
  • 2 tl fijn gesneden gember
  • 2 tl fijn gesneden knoflook
  • 2 eieren
Bereiding:
  1. Meng het gehakt met de ui, knoflook, gember, koriander en eieren in een kom. Vorm kleine gehaktballetjes van het mengsel.

  2. Verhit de olie in een pan en bak de gehaktballetjes tot ze bruin en gaar zijn.
  3. Voeg de Korma saus toe en breng het geheel aan de kook. Serveer met rijst of aardappels en garneer met wat koriander.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien