Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Korte pasta met tonijn & bleekselderij

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 2 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 300 g pipe rigate (pasta), of schelpjespasta
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 blikken tomatenblokjes, a 400 g
  • 2 blikjes John West tonijnstukken in olijfolie, uitgelekt
  • 4 stengels bleekselderij, in reepjes
Bereiding:
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen beetgaar. 

  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook. Bak de bleekselderij 4 minuten mee.

  3. Voeg de tomaat toe en verwarm de saus 8-10 minuten zachtjes. Schep er de tonijn door en breng op smaak met zout en peper.

  4. Verdeel de pasta met de tonijnsaus over 4 diepe borden en bestrooi naar wens met malse bleekselderijblaadjes uit het hart van de struik.
  5. Aantal kcal: 465 p.p.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien