Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Kruidenvis met zoete tomaatjes

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 2 sneetjes witbrood, zonder korst
  • 3 el Bertolli olijfolie
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 400 g kabeljauwhaas, in stukken
  • 300 g gele rijst
  • 1 el gorgonzola, bijv. tijm, peterselie, basilicum, fijngehakt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 200 g slamelange
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Leg de vis met de tomaatjes in een ovenschaal
  2. Maal het brood grof in de staafmixer of de keukenmachine. Meng er de knoflook, de kruiden, 1 eetlepel olijfolie en zout en peper naar smaak door.Druk het kruidenkruim op de vis.

  3. Sprenkel 1 eetlepel olie met zout en peper naar smaak over de tomaatjes. Bak de vis in de voorverwarmde oven in 15 minuten goudbruin en krokant.

  4. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen. Maak de salade aan met de resterende 3 eetlepels olijfolie, zout en peper.

  5. Serveer de kruidenvis en tomaatjes met de rijst en de salade.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien