Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Lasagne Rio Mare

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 tomaten
  • basilicumblaadjes
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 ui
  • 2 blikje tonijn in olijfolie (à 160 g)
  • 500 ml bechamelsaus
  • 300 g ricotta
  • 4 courgettes
  • 200 g lasagnebladen
  • 30 ml olijfolie
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 

  2. Snijd de courgette en de ui fijn en de tomaten in plakjes. Laat de tonijn uitlekken. Doe de olijfolie in een pan en fruit hierin de courgette en de ui. Voeg zout naar smaak toe.

  3. Meng de ricotta met het courgette-uimengsel en meng de bechamelsaus met de Parmezaanse kaas.

  4. Leg een lasagneblad in een ingevette ovenschaal en schep er wat van de bechamelsaus en wat van het courgette-uimengsel op. Leg er een paar plakjes tomaat, de tonijn en basilicumblaadjes op. Sluit af met een lasagneblad. Ga zo door totdat de saus op is.

  5. Zet de lasagne 30 minuten in de oven.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien