Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Lekkere gado gado met rijst

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Iets duurder
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 witte kool
  • 500 g sperziebonen
  • 4 el Calvé pindakaas
  • 1 el Conimex ketjap manis
  • 6 eieren
  • 1 blik kokosmelk
  • 300 g rijst
  • 125 g taugé
Bereiding:
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen.

  2. Kook de eieren in 8 minuten hard.

  3. Kook de sperziebonen in 6 minuten beetgaar. Voeg na 4 minuten de kool toe.

  4. Verwarm de pindakaas met de kokosmelk, de ketjap en peper (of sambal) en roer glad. 

  5. Doe de taugé in een vergiet. Giet de bonen en kool erbij en laat uitlekken. Pel de eieren en halveer ze. 

  6. Verdeel de rijst met de groenten en eieren over 4 borden.

  7. Schep er een lepel pindasaus over. Serveer met de rest van de pindasaus. Lekker met gefruite uitjes en kroepoek.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien