Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Liesbeth’s romige tagliatelle met zalm, ei en spinazie

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 350 g zalmfilets
  • 300 g verse of diepvries spinazie
  • 2 el Blue Band Vloeibaar
  • 250 g groene tagliatelle
  • 1 Knorr mix voor romige tagliatelle
  • 2 eieren
Bereiding:
  1. Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kook ondertussen de 2 eieren.
  2. Verhit 2 eetlepels Blue Band Vloeibaar in een wok of hapjespan en bak hierin de zalm in blokjes gaar. Voeg de spinazie toe, laat het slinken en giet het vocht af.

  3. Voeg de inhoud van het zakje Knorr mix met 250 ml water toe aan de zalm en spinazie. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 3 minuten zachtjes koken.

  4. Verdeel de gekookte tagliatelle over de borden en schep de saus erover. Garneer met stukjes gekookt ei.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien