Dagje wellness: van 33,50 voor 12,95 >

Lintpasta met gestoofde schnitzeltjes

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Iets duurder

Benodigdheden voor 4 personen

  • 5 el olijfolie
  • 75 ml rode wijn
  • 50 g salami, in blokjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 blik (à 400 gr)
  • 300 g papardelle
  • 75 g rucola
  • 1 takje salie
  • 400 g varkensschnitzel, in 8 stukken
Bereiding:
  1. Verhit in een braadpan 2 eetlepel olijfolie. Bak de salami met de ui 2 minuten.

  2. Bestrooi de schnitzeltjes met zout en peper. Leg ze in de pan en bak aan beide kanten bruin aan. Voeg de salie, de wijn en de tomatenblokjes toe. Stoof het vlees afgedekt 20 minuten.

  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen beetgaar.
  4. Maak de rucola aan met de resterende 3 eetlepel olijfolie, zout en peper.

  5. Verdeel de lintpasta met de schnitzeltjes en saus over 4 borden. Schep er de rucola bij.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien