Amsterdam Light Festival met korting >

Marokkaanse pasta met schnitzel

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 4 kalkoenschnitzels, ca. 500 g
  • 1 ui, gesnipperd
  • 4 el Bertolli olijfolie
  • 1 fles Bertolli Pastasaus tradizionale, 690 g
  • 300 g penne pasta
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 1 blik kikkererwten (400 g), uitgelekt
  • 1 tl gemalen komijn
Bereiding:
  1. Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olie en fruit de ui met de knoflook. Schep de komijn erdoor. Voeg daarna de tomatensaus met de kikkererwten toe en verwarm 8 minuten.

  2. Verhit in een koekenpan de resterende 2 eetlepels olie. Bestrooi de schnitzels met zout en peper en bak ze in 5 minuten goudbruin en gaar.

  3. Giet de penne af en schep deze door de tomatensaus. Serveer de pasta met de kalkoenschnitzels.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien