Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Mosselpasta carbonara

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 200 ml slagroom
  • 300 g mosselvlees, koelvers of ontdooid uit diepvries
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 300 g pastaschelpjes
  • 300 ml halfvolle melk
  • 1 zakje sausmix voor pasta carbonara
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 2 el olijfolie
Bereiding:
  1. Kook de pastaschelpjes in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
  2. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui. Bak de paprika en courgette 4 minuten mee.

  3. Voeg de melk met de sausmix toe en breng al roerende aan de kook.
  4. Voeg de slagroom met de mosselen toe en verwarm de saus nog 2-3 minuten tot de gewenste dikte.

  5. Giet de pasta af. Schep de pasta door de carbonarasaus en verdeel over 4 diepe borden.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien