Amsterdam Light Festival met korting >

Mozzarellasalade met pesto

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 3 bollen (buffel)mozzarella, in plakken
  • 2 el olijfolie
  • 100 g pesto's
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 1 focaccia, afbak a 350 g
  • 500 g pomodori, in plakjes
  • 150 g gemarineerde groene olijven
  • 150 g rucola slamelange
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bak de focaccia in de voorverwarmde oven in 10 minuten bruin en knapperig.

  2. Meng 1 eetlepel pesto met de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Maak de slamelange aan met de pestodressing.

  3. Verdeel de sla met de uiringen over 4 borden. Leg er de tomaat, mozzarella en olijven op.
  4. Snijd de focaccia in stukken. Serveer de salade met de focaccia en de resterende pesto.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien