Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Ontbijtpizza met pancetta en ei

  • Snel klaar
  • Erg makkelijk
  • Iets duurder

Advertentie
Benodigdheden voor 2 stuks
  • 2 rollen pizzadeeg, kant-en-klaar
  • 10 sneetje pancetta
  • 40 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 2 eieren
  • 40 g rucola
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 1 lente-uitje
  • salie
  • peper en zout
Bereiding::
  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol de vellen pizzadeeg uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de pizza’s met de geraspte Parmezaanse kaas. Kruid met peper en zout.
  2. Verdeel de pancetta over de pizza’s en brokkel de geitenkaas erover. Breek een eitje over elke pizza en kruid met peper en zout. Schuif 5 minuten in de voorverwarmde oven.
  3. Snipper de peterselie en de lente-ui fijn en bestrooi de pizza’s ermee. Werk af met enkele blaadjes rucola en salie. Serveer meteen.

Bron: Libelle Lekker

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien