Amsterdam Light Festival met korting >

Paashaasjes met ei

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 10 stuks
  • 1 pak all-in broodmix
  • 25 g margarine
  • 2 tl suiker
  • 20 krenten
  • 10 eieren, klein
  • 1 ei, losgeklopt
Bereiding:
  1. Kneed van broodmix, 3 dl handwarm water, boter en suiker in ca. 5 minuten een deeg volgens de gebruiksaanwijzing. 

  2. Verdeel het deeg in 10 stukken en vorm elk stuk tot een paashaas. Gebruik krenten voor de ogen. Druk in de buik van elk haasje een ei en vouw de voorpootjes over het ei.

  3. Laat de haasjes op de bakplaat, afgedekt met een vochtige doek, ca. 15 minuten rijzen op een warme plaats. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei en bak de haasjes in 15 tot 20 minuten lichtbruin en gaar in het midden van een voorverwarmde oven op 200°C. 

  4. Dit gerecht bevat ca. 255 kcal p.p.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien