Amsterdam Light Festival met korting >

Paaskoekjes

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 25 stuks
  • 200 g bloem
  • snufje zout
  • 75 g suiker
  • 1 ei
  • 125 g Blue Band Cake & Koekjes, koud, in klontjes
Bereiding:
  1. Meng bloem, zout en suiker in een kom. Maak in het midden van het bloemmengsel een kuiltje en breek hierin het ei. Voeg de boter toe en kneed het mengsel snel tot een soepel deeg. 

  2. Vorm het deeg tot een bal en laat deze, verpakt in plasticfolie, 1 uur in de koelkast rusten. Rol het deeg op een met bloem bestrooid werkvlak uit tot een lap van circa 4 mm dik.

  3. Steek uit het deeg ca. 25 haasjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 10 tot 15 minuten lichtbruin en krokant in het midden van een voorverwarmde oven op 200°C. Laat ze op een rooster afkoelen. 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien