Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Pangasiusfilet in kerrie-kokossaus

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 3 winterpenen, geschild
  • 1 ui gesnipperd
  • 8 pitabroodjes
  • 1 blik (à 400 ml) kokosmelk
  • 500 g pangasiusfilets, in stukken
  • 3 el zoete chilisaus
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 zakje mix voor kerriesaus
  • 1 bosje koriander
Bereiding:
  1. Verhit olie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg het blik kokosmelk met de mix voor kerriesaus toe. Breng al kloppende met een garde aan de kook.

  2. Bestrooi de pangasiusfilet met zout en peper. Leg de vis in de kerriesaus. Stoof de vis met de deksel op de pan in 10 minuten gaar.

  3. Rasp de winterpeen. Hak de helft van de koriander fijn. Meng de wortel met de fijngehakte koriander en de chilisaus.

  4. Rooster de broodjes.
  5. Schep de vis met de kerriesaus in 4 diepe borden. Bestrooi met de rest van de korianderblaadjes.
  6. Serveer met de wortelsalade en het warme brood.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien