Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Pastinaaksoep met kaasclubs

  • Snel klaar
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 8 satéprikkers
  • 12 sneetjes bruin casinobrood
  • 1 liter groentebouillon, van tablet
  • 1 grote beker (à 200 ml) crème fraîche
  • 8 plakjes belegen kaas
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 el bladselderij, fijngehakt
  • 8 blaadjes kropsla
  • 750 g pastinaken
  • staafmixer
  • 8 satéprikkers
Bereiding:
  1. Schil de pastinaken en snijd in stukjes. Kook de pastinaak in de bouillon in 10 minuten gaar.

  2. Besmeer 8 sneetjes brood dun in met een halve beker crème fraîche. Beleg het brood met de sla en de kaas. Stapel ze op en dek af met de laatste sneetjes brood. Snijd ze in vieren. Stapel 2 clubs en steek er een prikker door.

  3. Meng de rest van de crème fraîche met de kerriepoeder en de selderij.

  4. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg zout en peper naar smaak toe en verdeel over 4 kommen.

  5. Schep de selderijroom in de soep. Serveer met de kaasclubs.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien