Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Penne kaas-basilicum met kip

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 zak Bertolli pastasaus kaas & basilicum
  • rode ui, fijngesneden
  • 300 g kippendijen
  • 300 g gorgonzola
  • 75 g zwarte olijven
  • 250 g champignons
Bereiding:
  1. Kook de pasta penne zoals staat beschreven op de verpakking.
  2. Snij ondertussen de champignons in vieren en de rode ui in halve ringen. Halveer de olijven. Snij als laatste de kippendijen in blokjes.
  3. Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan of wok en bak hierin de kippendijen goudbruin en gaar. Voeg dan de spekblokjes en de gesneden champignons toe en bak deze mee. Voeg als laatste de rode ui toe en bak deze nog even kort mee.
  4. Voeg tenslotte de inhoud van de zak Kaas-Basilicum toe, samen met de olijven en verwarm het geheel nog even goed. Serveer de pastasaus over de gekookte pasta.

Bron: Bertolli

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien