Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Pittige wokzuurkool

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 500 g zuurkool
  • 1 el paprikapoeder
  • versgemalen peper
  • 20 g gebakken uitjes
  • 2 tl fijngeknipte bieslook
  • 10 zoetzure augurkjes
  • 1 Unox Gelderse rookworst à 275 g
  • 2 uien
  • 4 el vloeibare margarine
  • 1 kg aardappelblokjes
Bereiding:
  1. Pel en snijd de uien in dunne ringen. Spoel eventueel de zuurkool onder koud water en laat uitlekken. Snijd de worst en de augurkjes in plakjes.

  2. Verhit de vloeibare margarine in een ruime wok en fruit de uiringen al omscheppend in ca. 5 minuten goudgeel en glazig.

  3. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze al omscheppend in 10 minuten bruin.

  4. Schep de zuurkool, de worst en de paprikapoeder en peper en zout naar smaak erdoor en bak alles totdat het gerecht door en door warm is.

  5. Schep vlak voor serveren de augurkjes door het gerecht. Garneer met de gebakken uitjes en bieslook. Serveer direct.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien