Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Primeur patatjes gestoomd met mousselinesaus en vis

  • Mag even duren
  • Erg makkelijk
  • Iets duurder

Een typisch Belgisch visgerechtje

Advertentie
Benodigdheden voor 4 personen
  • 700 g nieuwe aardappelen
  • 700 g kabeljauwen, of andere witte vis
  • 4 eidooiers
  • 2 el citroensap
  • 2 el water
  • 1 dl room
  • 50 g boter
  • 1 handje bladpeterselie
  • peper
  • zout
Bereiding:
  1. Breng de aardappeltjes op smaak met zout.

    Kruid de vis met peper en zout. 

    Stoom de aardappeltjes in 15 minuten en de vis in 10 minuten gaar.

  2. Klaar de boter: smelt ze op een zacht vuurtje, laat het witte bezinksel op de bodem en schenk de klare boter in een aparte pan of kommetje.

  3. Klop de dooiers met het citroensap en het water luchtig op. Warm op een heel zacht vuurtje (of in een warmwaterbad) op tot ongeveer 50°C. Haal van het vuur en klop luchtig met de garde. Schenk er beetje bij beetje de geklaarde boter bij, terwijl je stevig blijft kloppen.

  4. Spatel er nog de opgeklopte room bij en serveer meteen met de vis en de aardappeltjes. Strooi er nog wat verse peterselie over.

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien