Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Primeur patatjes met grijze garnaaltjes en dille

  • Mag even duren
  • Makkelijk
  • Duur

Een lekker luxueus gerechtje

Advertentie
Benodigdheden voor 4 personen
  • 8 nieuwe aardappelen, groot
  • 350 g grijze garnalen, gepeld
  • 1 citroen
  • gemengde sla
  • 2 el frambozenazijn
  • 2 dl room
  • 5 el maïsolie
  • 1 bosje dille, vers
  • peper
  • zout
Bereiding:
  1. Meng de maïsolie, frambozenazijn, 2 el verse dille en breng op smaak met peper en zout.

  2. Kook de aardappelen in de schil gedurende 25 à 30 minuten in zout water.

  3. Haal het kapje van de aardappelen, hol ze iets uit en hou ze in de oven warm in aluminiumfolie.

  4. Plet het aardappelkruim en roer er voorzichtig de garnalen, de room en wat citroensap door. Breng op smaak met peper en zout, en gehakte dille. Serveer met een frisse gemengde salade en dillevinaigrette.

Bron: Libelle Het Blad

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien