Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

Provençaalse kipfilet met rucola

  • Snel klaar
  • Makkelijk
  • Goedkoop
Benodigdheden voor 4 personen
  • 1 ui
  • 6 zongedroogde tomaatjes, in olie
  • 4 kipfilets
  • 100 g rucola
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 kg vastkokende aardappelen in partjes
  • 22 g Provençaalse kruidenmelange voor kip
  • 6 el olijfolie
Bereiding:
  1. Bestrooi de kipfilets met de kruidenmelange en laat het 10 minuten intrekken. Kook de aardappelpartjes in een bodem water met zout in 10 minuten gaar.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de kipfilets in 10-12 minuten gaar.

  3. Verhit in een andere koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de aardappelpartjes in 8 minuten goudbruin en knapperig.

  4. Klop een dressing van de laatste 2 eetlepels olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper. Meng de rucola met de ui, de tomaatjes en de balsamicodressing.

  5. Verdeel de kipfilets met de salade over 4 borden en serveer met de aardappelpartjes.
  6. Aantal kcal: 575 p.p.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien